Temperaturi la limita înghețului la început de vară. Vezi prognoza

Vești proaste de la meteorologi pentru începutul săptămânii. Dacă duminică dimineața, temperatura a coborât până la limita înghețului în zona montană, săptămâna va debuta cu ploi și temperaturi care se încadrează sub media perioadei.  

Tendința de răcorire a vremii se va manifesta la începutul săptămânii. Ploile încep să-și facă apariția încă din cursul nopții de duminică spre luni în partea de sud-vest a țării. România va intra sub influența unui ciclon mediteranean, primele zone afectate fiind regiunile din Banat, Oltenia, în cea mai mare parte a Munteniei și în zonele aferente zonelor montane.

Izolat se vor acumula peste 20 de litri pe metru pătrat, iar începând de luni, ploile vor cuprinde toatâ zona sudică a țării. Ploile vor fi însoțite de descărcări electrice și intensificări ale vântului, cantitățile de apă depășind 25 de litri pe metru pătrat. De asemenea, sunt așteptate și căderi de grindină. 

Valorile termice vor fi modeste pentru această perioadă. Nu vor fi mai mult de 19 grade în zona Capitalei și 17-18 grade în zona Munteniei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel