Tema alegerilor parlamentare, fixată de preşedinte. Un fost membru CSM iese la atac

Un fost membru al Consiliului Superior al Magistraturii, Georgiana Iorgulescu, a anunţat că preşedintele Klaus Iohannis a fixat deja tema viitoarelor alegeri parlamentare. 

„Preşedintele nu a indicat, în concret, care sunt greşelile din aceste legi, respectiv ce este de îndreptat. A spune că un partid le-a măcelărit şi intervine acum un altul, salvator, este doar un mod de absolutizare a unei probleme extrem de tehnice dar, din păcate, extrem de politizate în ultimii 10 ani”, a declarat, pentru Mediafax, Georgiana Iorgulescu, fost membru CSM, în prezent director al Centrului de Resurse Juridice.

Tema alegerilor, fixată 

„Am sentimentul că preşedintele a fixat deja tema alegerilor parlamentare, exact pe modelul alegerilor europarlamentare. Din nou, va fi folosită justiţia, şi nu sănătatea sau educaţia”, mai spune fostul membru CSM.

Președintele Klaus Iohannis a declarat miercuri, după o discuție cu premierul Ludovic Orban, că Guvernul va trimite în Parlament o inițiativă legislativă pentru a „repara legile Justiției”, care sunt „în funcțiune și sunt imperfecte”.

„Am urmărit, poate și dumneavoastră ați văzut, în spațiul public a început o discuție ciudată. În PSD și între PSD și sateliții PSD, încep să își plătească polițe. Au fost câteva așa-numite dezvăluiri din perioada când PSD a atacat violent justiția, când PSD a atacat violent legile justiției, ” a adăugat șeful statului.

VEZI ŞI Iohannis, ATAC la PSD: Din fericire, am reușit să oprim!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel