Televiziune nouă, în grila de programe, începând din această lună

Televiziunea de business Money News va începe să emită luna aceasta, după ce membrii CNA au votat, marți, modificarea de acționariat, structura de servicii de programe și decizia de autorizare a postului.

 
 

"Am negociat cu mai mulţi parteneri. Nu s-au legat lucrurile şi atunci am trecut la o grilă restrânsă, la care să putem să facem faţă. Din această perspectivă a fost făcută şi această schimbare în acţionariat. Intenţia a fost bună din capul locului. Am vrut să fim pe picioarele noastre", a declarat realizatorul Horia Alexandrescu, reprezentantul televiziunii în şedinţa CNA, citat de Agerpres.

"Cred că la momentul de faţă s-a ajuns la o variantă. (...) Sperăm că vom putea da drumul şi să satisfacem aşteptările", a adăugat Alexandrescu.

Acţionarul majoritar al Money News (90%) este Triumf Construct SA (firmă deţinută în proporţie de 99,98% de Mohammad Murad).

Potrivit documentelor prezentate CNA, noua televiziune va avea 89% din emisiuni producţie proprie şi 11% - emisiuni ale altor producători.

Modificarea acţionariatului noii televiziuni şi decizia de autorizare a postului au fost votate în unanimitate, în timp ce modificarea structurii serviciului de programe a înregistrat opt voturi "pentru" şi un vot "împotrivă".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel