Teleorman: Zeci de case au fost inundate, iar circulaţia a fost îngreunată

Un număr de 70 de gospodării şi 18 case, din 13 localităţi, au fost inundate în urma precipitaţiilor abundente căzute în ultimele zile, iar circulaţia se desfăşoară cu dificultate pe DE 70 şi DJ 503, în localitatea Drăgăneşti-Vlaşca, a informat, marţi, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Teleorman.

Potrivit sursei citate, cele mai afectate de inundaţii au fost localităţile Drăgăneşti-Vlaşca, Videle şi Orbeasca de Sus, unde apele au pătruns în 35 de gospodării şi 14 case. Traficul rutier pe DE 70 Bucureşti-Alexandria s-a desfăşurat cu dificultate în zona kilometrului 61, pe raza localităţii Drăgăneşti-Vlaşca, unde carosabilul a fost acoperit de apele revărsate ale râului Câlniştea.

Aceeaşi situaţie a fost şi pe drumul judeţean 503, care face legătura între Drăgăneşti-Vlaşca şi Videle. Echipaje ale Poliţiei Rutiere au fost prezente în zonă pentru dirijarea şi fluidizarea traficului. În ultimele două zile, zeci de pompieri, poliţişti, jandarmi, membri ai Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă şi autorităţi locale s-au aflat în zonele afectate, alături de oamenii aflaţi în dificultate.

Pentru evacuarea apei din casele şi gospodăriile populaţiei, pompierii teleormăneni au acţionat cu 16 motopompe, 5 autospeciale de stingere şi 11 autovehicule de intervenţie. Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Teleorman, Gelu Dragomir, marţi dimineaţa, intervenţiile pentru evacuarea apei din casele şi gospodăriile afectate de inundaţii s-au încheiat. Acesta a precizat că 'în continuare, se circulă cu dificultate pe DE 70 şi DJ 503, pe raza în localităţii Drăgăneşti-Vlaşca'. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel