Teleorman: Titluri şi diplome acordate de municipalitate mai multor cetăţeni din Alexandria de ziua oraşului

Titlul de cetăţean de onoare, diplome de excelenţă şi de merit au fost acordate, vineri, mai multor cetăţeni ai municipiului, în cadrul unei şedinţe festive a Consiliului Local, prilejuită de sărbătorirea Zilelor Alexandriei.

Au primit diplome de merit trei angajaţi ai Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Teleorman, pentru campaniile informativ-preventive având ca teme bullyingul, cyberbullyingul şi educaţia rutieră, derulate în parteneriat cu Primăria Municipiului Alexandria în toate şcolile din oraş.

Tot cu diplome de merit au fost răsplătiţi şi patru angajaţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Teleorman şi nouă voluntari SMURD pentru campania "Fii pregătit! Ajutorul tău contează!", desfăşurată în cele şase şcoli gimnaziale din oraş.

O diplomă de excelenţă a fost acordată profesorului de istorie de la Şcoala Gimnazială nr.7 Florea Cătălin, pentru modul în care şi-a implicat elevii în numeroasele activităţi extraşcolare pe care le-a desfăşurat.

În acest an, titlul de cetăţean de onoare a fost oferit jurnalistului şi publicistului teleormănean Stan Ştefan, pentru modul obiectiv în care, timp de peste 40 de ani, a relatat evenimentele şi transformările semnificative din viaţa Alexandriei şi a judeţului Teleorman.

"Este o onoare să primeşti un asemenea titlu din partea comunităţii în care te-ai născut, ai crescut, ai trăit şi ai muncit. Sunt fericit că Dumnezeu mi-a oferit şansa de a lucra în această minunată profesie care este gazetăria, o meserie solicitantă, care impune calitate şi, mai ales, obiectivitate", a spus proaspătul cetăţean de onoare al Alexandriei în alocuţiunea sa.

Timp de 24 de ani, Stan Ştefan a fost corespondent pentru judeţul Teleorman al Agenţiei Naţionale de Presă (1990-1993 Rompres şi 1994-2014 Agerpres). 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

STIRE RECOMANDATA

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel