TELEORMAN: Bărbat degerat, salvat de un pasager care se afla într-un tren

Un bărbat din Teleorman a fost găsit, miercuri, degerat pe câmp şi a fost nevoie să i se taie cizmele pentru că avea picioarele îngheţate.

VEZI ȘI: A fost publicată ULTIMA fotografie cu pilotul care a murit în Lacul Siutghiol

Un bărbat în vârstă de 40 de ani a fost găsit în câmpul din apropierea localităţii Găleteni, căzut în zăpadă. Acesta se afla în şoc hipotermic şi prezenta degerături grave la extremităţi.

Victima a fost observată de un pasager care se afla în trenul care circula pe ruta Bucureşti-Videle. Călătorul a fost şi cel care a sunat la 112 iar, în scurt timp, inspectorul şef al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Teleorman a informat primăria Găleteni cu privire la incident.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU 'AD Ghica' Teleorman, Gelu Dragomir, după ce reprezentanţii poliţiei au transportat victima la sediul primăriei, paramedicii SMURD i-au acordat primul ajutor. Cadrele medicale au fost nevoite să taie cizmele bărbatului pentru a-l descălţa deoarece picioarele acestuia erau acoperite cu gheaţă.

Bărbatul a fost transportat la Spitalul judeţean de Urgenţe din Alexandria unde se şi află internat în prezent. Când şi-a revenit, acesta a povestit medicilor că plecase de dimineaţă la rudele sale din Perii Broşteni însă, pe drum, i s-a făcut rău şi a căzut, informează România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel