Telekom România a scos la vânzare Palatul Telefoanelor

Telekom Romania Communications (fosta Romtelecom) scoate  la licitaţie Palatul Telefoanelor din Bucureşti şi alte două proprietăţi din apropiere la un preţ de pornire cumulat de 21,6 milioane de euro, fără TVA.

"Ca parte a strategiei companiei de a capitaliza portofoliul de proprietăţi imobiliare, Telekom Romania Communications (fosta Romtelecom) scoate la vânzare trei proprietăţi din centrul Bucureştiului, şi anume Palatul Telefoanelor, clădirea Tandem şi proprietatea din strada Matei Millo (...). Tranzacţia va fi derulată prin intermediul unei licitaţii, iar câştigătorul va fi entitatea cu cea mai avantajoasă ofertă atât în ceea ce priveşte preţul, cât şi alte condiţii relevante în context", se arată într-un comunicat al Telekom Romania Communications.

Palatul Telefoanelor este construit în stilul art deco şi are un teren de 1.893 metri pătraţi şi o suprafaţă utilă de 12.000 metri pătraţi, informează Ziarul Financiar.

Citește și: TELEKOM FACE ANGAJĂRI în toată ROMÂNIA. Ce LOCURI DE MUNCĂ sunt DISPONIBILE

Cu un preţ de pornire de 10,9 milioane de euro, clădirea Tandem (situată în imediata apropiere a Palatului Telefoanelor) are un teren de 5.039 metri pătraţi şi o suprafaţă totală construită la sol de 2.030 metri pătraţi.

Proprietatea din strada Matei Millo, inclusă în preţul de pornire al clădirii Tandem, este un teren cu o suprafaţă de 1.783 metri pătraţi.

Pentru a participa în licitaţie, entităţile interesate trebuie să furnizeze o scrisoare de garanţie şi să depună ofertele până la data de 20 octombrie.

Întreaga listă a proprietăţilor de vânzare sau închiriere este disponibilă pe pagina web http://realestate.telekom.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel