TELEKOM FACE ANGAJĂRI în toată ROMÂNIA. Ce LOCURI DE MUNCĂ sunt DISPONIBILE

TELEKOM, LOCURI DE MUNCĂ, ANGAJĂRI. Romtelecom şi Cosmote au trecut sub brand-ul TELEKOM, iar compania deţinută de nemţii de la Deutsche Telekom a scos la concurs sute de locuri de muncă în toată România.

TELEKOM, LOCURI DE MUNCĂ, ANGAJĂRI. TELEKOM angajează în toate oraşele mari agenţi de vânzări - Segment Rezidențial, potrivit anunţurilor de angajare postate pe eJobs.ro. Postul este cu contract de muncă pe perioadă nedeterminată, iar transportul pe teren este asigurat de angajator.

TELEKOM, LOCURI DE MUNCĂ, ANGAJĂRI. "Îți dorești un job în care performanța ta să fie direct corelată cu venitul obținut? Dorești să-ți dezvolți o carieră în vânzări directe și să ai parte de pregătire profesională teoretică și practică în acest domeniu? Vrei ăa câștigi un comision de minim 100 lei brut pentru fiecare client nou abonat?"

Citește și: Superpachet TV, internet, mobil, fix. Telekom vrea să spargă piața

TELEKOM, LOCURI DE MUNCĂ, ANGAJĂRI. Cerinţe minime:

- minim studii medii și aptitudini de operare PC
- bune abilități de comunicare și capacitate de lucru în echipa
- orientare către rezultate și disponibilitate de muncă în teren

TELEKOM, LOCURI DE MUNCĂ, ANGAJĂRI. TELEKOM recrutează şi Reprezentant Vânzări Corporate în Suceava, Baia Mare, Bistrița, Brașov, Alba Iulia, Timişoara, Ploiesti, Galați, Pitești şi alte oraşe. Condiţiile de angajare

Studii:• Studii medii; studiile comerciale în domeniul comercial/tehnic constituie avantaj. Experienţă în muncă: • Experienţă minim 1 an în domeniul comercial-vânzări sau domeniul IT/telecom constituie avantaj

Cunoştinţe, Aptitudini & Abilităţi:

• Orientare spre rezultate; Automotivare;
• Proactiv; Iniţiativă; Creativitate;
• Bune abilităţi de comunicare;
• Abilităţi de ascultare;
• Tehnici de vânzare;
• Cunoştinţe de limba engleză;
• Bune cunoştinţe de operare PC;
• Disponibilitate de a călători.
• Permis de conducere categoria B (fără incidente);

TELEKOM, LOCURI DE MUNCĂ, ANGAJĂRI. Alte locuri de muncă disponibile la TELEKOM: analişti programatori, ingineri de sistem, manageri de proiect în Bucureşti, Braşov, Craiova, Târgu-Mureş. VEZI LISTA AICI

TELEKOM, LOCURI DE MUNCĂ, ANGAJĂRI. Prin compania Deutsche Telekom Business Services, nemţii recrutează HR Specialist vorbitori de limbi străine: croată, sârbă, greacă, olandeză, macedoniană.

TELEKOM, LOCURI DE MUNCĂ, ANGAJĂRI. TELEKOM România este un brand din familia Deutsche Telekom, prezent în 51 de țări de pe cinci continente, cu peste 143 de milioane de clienţi de telefonie mobilă, 31 de milioane de clienţi de servicii fixe şi peste 17 milioane de linii de broadband din întreaga lume. Brandul este prezent pe piaţa românească din 2014, după rebranding-ul comun al Cosmote România și Romtelecom, scrie realitatea.net.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel