Telefonul-spion care se autodistruge, pentru urmărirea angajaților

Boeing s-a asociat cu BlackBerry pentru producţia unui telefon-spion care se poate autodistruge, destinat angajaţilor din sectorul american al apărării şi securităţii interne.

Parteneriatul arată interesul Boeing, al doilea mare contractor al Statelor Unite în domeniul apărării, pentru dezvoltarea de software, pe fondul declinului vânzărilor de echipamente militare, provocat de reducerea bugetului Pentagonului, scrie bloomberg.com.

BlackBerry câştigă la rândul său o nouă soluţie prin care îşi poate păstra contractele cu guvernul, în condiţiile scăderii vânzărilor comerciale.

"Suntem încântaţi să anunţăm că Boeing colaborează cu BlackBerry pentru a oferi o soluţie mobilă sigură pentru dispozitivile cu sistem Android care utilizează platforma BES12", a declarat John Chen, preşedinte şi director general al BlackBerry.

Boeing a testat smartphone-ul securizat Boeing Black cu softul BES pentru servere destinate companiilor, care permite marilor corporaţii şi departamentelor guvernamentale să urmărească telefoanele angajaţilor. Serverul este compatibil cu telefoanele care funcţionează cu Android, precum şi cui cu aparatele iPhone ale Apple.

De la preluarea conducerii BlackBerry, Chen s-a concentrat pe furnizarea de software şi sisteme de securitate pentru guverne şi companii, introducând în acelaşi timp noi telefoane destinate clienţilor business, precum Passpor şi Classic, lansate în această săptămână.

VEZI ȘI: Cel mai subţire telefon din lume, prezentat de chinezi

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel