Telefonul Luizei Melencu a fost folosit din nou. Mesaj pentru bunicul său

Telefonul Luizei Melencu a fost folosit din nou pentru a transmite un mesaj pentru bunicul său.

Mesajul este unul standard: ”Acum pot fi contactată pe mobil. Am devenit disponibilă. You can now call me on my mobile. I am available”, este SMS-ul pe care bunicul Luizei Melencu l-a primit sâmbătă noaptea la ora 3.30, conform România Tv.

Informația a fost confirmată și de mama Luizei Melencu care a afirmat, duminică, la Antena 3, că telefonul fetei a fost din nou activ în urmă cu o seară. ”Telefonul a fost localizat la Arad, dar nu s-a făcut deloc această investigație. S-a zis că e la Arad, dar nu s-a făcut nimic", a spus Monica Melencu, la Ediția Specială moderată de Berta Popescu.

Femeia spune că a fost de fiecare dată la anchetatori ca să investigheze aceste mesaje primite, dar nu a primit niciun răspuns.

"Doar o dată am făcut treaba asta? Am fost în Caracal de 20 de ori cu aceste mesaje. Iar răspunsuri nu am primit. S-a luat mesajul, ne-au fotografiat telefonul. De fiecare dată când am primit astfel de mesaje am fost în preajma organelor legii. Dar răspunsuri... zero!", a adăugat mama Luizei.

”Aproape din două în două zile am primit acest mesaj”, a afirmat la România Tv bunicul Luizei. ”La diverse ore le-am primit. Ăsta ultimul e de la ora 3.30 dimineață. Săptămâna asta s-au repetat mereu. Noi nu înțelegem. Nu ne-a spus nimeni nimic. Când am fost să cerem acel desfășurător au spus că nu ni-l pot da, pentru că fac parte din anchetă”, a mai spus el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel