Telefoanele personale, interzise în birourile de la Casa Albă

Donald Trump
Donald Trump

Personalul și vizitatorii de la Casa Albă nu-și vor mai putea folosi telefoanele mobile în birourile prezidenţiale din Aripa de Vest.

„Securitatea şi integritatea sistemelor tehnologice de la Casa Albă reprezintă o prioritate maximă pentru administraţia Trump şi, prin urmare, începând de săptămâna viitoare, utilizarea tuturor dispozitivelor personale, atât de către oaspeţi cât şi de personal, nu va mai fi permisă în Aripa de Vest, a anunţat purtătoarea de cuvânt a Casei Albe, Sarah Sanders. 

Declaraţia a fost făcută în urma întrebărilor primite din partea corpului de presă de la Casa Albă, cu privire la utilizarea telefoanelor mobile în Aripa de Vest. 

Sarah Sanders a declarat că personalul de la Casa Albă „îşi va putea desfăşura activitatea la dispozitivele puse la dispoziţie de guvern şi va continua să muncească din greu în numele poporului american". 

Decizia interzicerii utilizării telefoanelor mobile personale a fost un subiect pus în discuție de câteva luni, o inițiativă a lui John Kelly, șef de cabinet la Casa Albă.

„Surse apropiate din Casa Albă au declarat că nimeni nu este mulțumit de această decizie și că nimeni din Aripa de Vest nu crede în explicația oficială. Mai curând, această decizie ar fi pentru a limita activitatea reporterilor. (...) O altă sursă a declarat faptul că această politică ar viza scurgerea de informații din Aripa de Vest", notează CNN.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel