EXCLUSIV  Telefoanele, INTERZISE în școli. Zeci de mii de oameni, răspuns după decizia lui Pop

Scutaru Cristina / 27 ian 2018 / 08:41 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Elevilor le va fi interzis să aibă telefoanele mobile la ore, însă nu vor mai putea fi dați afară din clasă, potrivit unui ordin al ministrului Liviu Pop. 

În acest context, DC News a lansat un sondaj cu întrebarea "Sunteți de acord ca elevii să nu mai aibă voie cu telefoanele la școală?", oamenii, într-o proporție mare, au spus că sunt de acord ca elevii să nu mai aibă voie cu telefoanele la școală. 

[citeste si]

Iată procentele:

DA, sunt de acord. 65,95% (21972)

NU, nu sunt de acord. 34,05% (11344). După cum arată rezultatele, interesul a fost foarte mare pentru acest subiect. Au răspuns la întrebarea noastră 33.316 cititori.

(w670)

Motive privind interzicerea sau aprobarea telefonului mobil

Pe de-o parte, există părinți care asociază telefonul cu lipsa de atenție, cu faptul că îi obosește pe copii din cauza jocurilor de pe acest dispozitiv. În loc să fie atenți la ore, elevii stau pe telefon. De asemenea, părinții se gândesc și la pericolele Internetului.

Pe de alte parte, există și părinți care consideră că telefonul este un instrument care ajută pentru că astfel sunt, în permanență, conectați cu copilul. Pot afla, în orice minut, unde sunt, îi pot suna dacă au vreo problemă. În plus, elevii pot filma în cazul unei situații neplăcute, dacă, de exemplu, sunt bătuți de vreun coleg sau profesor.


Te-ar putea interesa








Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26