EXCLUSIV  Telefoanele, INTERZISE în școli. Zeci de mii de oameni, răspuns după decizia lui Pop

Elevilor le va fi interzis să aibă telefoanele mobile la ore, însă nu vor mai putea fi dați afară din clasă, potrivit unui ordin al ministrului Liviu Pop. 

În acest context, DC News a lansat un sondaj cu întrebarea "Sunteți de acord ca elevii să nu mai aibă voie cu telefoanele la școală?", oamenii, într-o proporție mare, au spus că sunt de acord ca elevii să nu mai aibă voie cu telefoanele la școală. 

[citeste si]

Iată procentele:

DA, sunt de acord. 65,95% (21972)

NU, nu sunt de acord. 34,05% (11344). După cum arată rezultatele, interesul a fost foarte mare pentru acest subiect. Au răspuns la întrebarea noastră 33.316 cititori.

(w670)

Motive privind interzicerea sau aprobarea telefonului mobil

Pe de-o parte, există părinți care asociază telefonul cu lipsa de atenție, cu faptul că îi obosește pe copii din cauza jocurilor de pe acest dispozitiv. În loc să fie atenți la ore, elevii stau pe telefon. De asemenea, părinții se gândesc și la pericolele Internetului.

Pe de alte parte, există și părinți care consideră că telefonul este un instrument care ajută pentru că astfel sunt, în permanență, conectați cu copilul. Pot afla, în orice minut, unde sunt, îi pot suna dacă au vreo problemă. În plus, elevii pot filma în cazul unei situații neplăcute, dacă, de exemplu, sunt bătuți de vreun coleg sau profesor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel