Tehnologia viitorului. Codiax, eveniment de amploare

Codiax, cel mai nou eveniment dedicat "deep technology" din Europa de Est, aduce la Cluj-Napoca şi Sibiu 25 de speakeri internaţionali cu o vastă experienţă în domenii precum inteligenţă artificială, realitate virtuală, robotică, smart home & smart city şi machine learning.

Specialiştii invitaţi la eveniment, care provin fie de la universităţi ca MIT şi Oxford, fie de la mari companii din domeniu, vor încerca să răspundă la întrebări precum "Care vor fi domeniile revoluţionate de noile progrese tehnologice?" şi "Cum se construieşte viitorul cu ajutorul acestora?".

"Misiunea Codiax este realizarea unui transfer de cunoştinţe între speakerii evenimentului, lideri internaţionali din domeniul 'deep tech', şi cei 250 de participanţi, pentru a înţelege mai bine viitorul", se arată în comunicat.

Tema realităţii virtuale şi potenţialul acestei tehnologii de a schimba modul în care datele din jurul nostru sunt analizate, folosite şi interpretate, printr-o prezentare tehnică, sau dezvoltarea asistenţilor virtuali, care este unul dintre subiectele momentului, sunt o parte dintre lucrurile care vor fi abordate de vorbitori.

[citeste si]

În prima zi a conferinţei, cei care aleg să participe la cele opt sesiuni practice vor învăţa şi cum se poate dezvolta un asistent virtual activat vocal, cu ajutorul unor tehnologii open-source.

Cei 250 de participanţi aşteptaţi la prima ediţie Codiax vor afla şi detalii despre testarea şi integrarea în sistemul auto al noilor tehnologii.

Agenda include şi demonstraţii practice realizate în cadrul a zece workshopuri tehnice, programate pentru 16 noiembrie la Cluj-Napoca şi 18 noiembrie la Sibiu.

Conferinţa va avea loc în 16 şi 17 noiembrie la Cluj-Napoca şi în 18 noiembrie, la Sibiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel