Ștefănescu - Dragnea, discuție aprinsă. Ce spune Gușă

Discuţia de astăzi, vineri, de la CExN PSD dintre Liviu Dragnea şi Codrin Ştefănescu a aprins scena politică, una dintre reacţii fiind cea a comentatorului politic Cozmin Guşă.

"Codrin Ştefănescu, în afară că a fost vocea partidului, cel puţin în ultimul an, a fost omul care l-a susţinut pe Dragnea în meciurile lui, inclusiv în meciul cu Ponta şi alte bătălii... Codrin, necerând niciodată vreun post de conducere mai mare decât cel de secretar general adjunct, a căpătat o mare credibilitate în rândul membrilor PSD nemulţumiţi. El a fost în vocea unora! Pe de altă parte, face parte din echipa veche a PSD, din care Dragnea nu face parte.

[citeste si]

El s-a bătut pentru o mai bună reprezentare la Ministerul Învăţământului. Rămâne o perioadă foarte agitată, în care această dictatură a lui Dragnea asupra tuturor va fi serios şifonată, pentru că cel care l-a retras pe Mihai Tudose a reuşit o lovitură dublă: nu doar că i-a netezit decizia către Viorica Dăncilă, omul de casă al lui Liviu Dragnea, dar pe oameni ca Felix Stroie, Marian Oprişan, preşedintele organizaţiei de tineret dar şi alţii care erau cu Mihai Tudose i-a redus la tăcere şi, practic, asistăm la o perioadă în care prin acea lovitură a celui care a avut puterea să-l retragă pe Tudose... Dragnea practic nu mai are rival în acest moment. Dar, evenimentul de astăzi îl pune într-o mare încurcătură," a mai spus Cozmin Guşă, referitor la discuţiie dure din CEx-ul de astăzi de la PSD, dintre Liviu Dragnea şi Codrin Ştefănescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel