"Ted", pe primul loc în Box Office

Noul film cu Mark Wahlberg, "Ted", a obţinut încasări de 54,1 milioane de dolari chiar în  primul weekend de la lansare, plasându-se pe primul loc în Box Office-ul nord-american, conform Associated Press.

Autor: Mihaela Budescu

Mark Wahlberg interpretează rolul lui John Bennett, care pe când era încă un copil, şi-a pus o dorinţă care i s-a împlinit - iubitul său urs din pluş Ted (vocea lui Seth MacFarlane) a  prins viaţă. Acum adult, John se confruntă cu consecinţele amuzante ale acestui miracol.

Pe locul doi în Box Office s-a plasat producţia cu stripperi "Magic Mike", cu Channing Tatum, Alex Pettyfer, Joe Manganiello şi Matthew McConaughey. Acest film a reuşit încasări de 39,2 milioane de dolari.

Producţia "Brave" a studiourilor Pixar a coborât de pe primul pe cel de-al treilea loc, cu încasări de 34 de milioane de dolari.

Pe locul patru s-a plasat încă un film aflat la debut - "Madea's Witness Protection" care a obţinut încasări de 26,3 milioane de dolari. O altă animaţie, "Madagascar 3: Europe's Most Wanted" s-a plasat pe locul cinci cu încasări de 11,8 milioane de dolari din bilete vândute.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel