Poziția fermă a Teatrului Nottara cu privire la strângerea de semnături pentru Diaconu

Într-un comunicat de presă, Teatrul Nottara, ca instituție publică, arată că nu se poate implica în strângerea de semnături pentru Mircea Diaconu, în ceea ce privește alegerile europarlamentare.

Comunicatul de presă vine la câteva zile după ce marele maestru a spus că cei care doresc să-l susțină pentru candidatura la europarlamentare trebuie să meargă la Teatrul Nottara și să se adreseze domnului Ciprian Duică.

Domnul Ciprian Duică este angajat al Teatrului Nottara, dar demersul sau de susţinere a actorului Mircea Diaconu este făcut în nume personal şi în timpul concediului legal de odihnă, se arată în comunicat.

Teatrul Nottara, ca instituţie publică, nu este implicat în această campanie, iar angajaţii săi, care desfăşoară activităţi de strângere de semnături pentru candidatura actorului Mircea Diaconu, fac acest lucru din proprie iniţiativă, în timpul lor liber, şi fără a folosi resursele teatrului. Campania de strângere de semnături pentru candidatura actorului Mircea Diaconu, care se face în faţa Teatrului Nottara, se desfăşoară pe domeniul public şi cu autorizaţie de la Primăria Generală a Capitalei. Acest lucru nu înseamnă că actorii de la Teatrul Nottara nu îl susțin în demersul său.

„La nivel uman, suntem alături de actorul Mircea Diaconu. Este, pentru noi toţi, un coleg foarte drag, pentru mulţi, chiar prieten, de aceea am ales să îi rămânem aproape. Însă, dincolo de aceste demersuri şi motivaţii personale ale unor colegi, Teatrul Nottara, ca instituţie publică, nu se poate implica în campania de strângere de semnături pentru candidatura acestuia", a spus Marinela Țepuș, directorul Teatrului Nottara.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel