Țeapă cu poştaşul care reclamase că a fost tâlhărit. Ce s-a întâmplat cu banii de pensii

Poliţiştii au constatat că poştaşul care reclamase că a fost tâlhărit a înscenat fapta, banii de pensii fiind recuperaţi, informează, vineri, IPJ Prahova.

Poştaşul a reclamat iniţial că două persoane necunoscute i-au luat geanta în care erau circa 40.000 de lei, bani de pensii pe care trebuia să îi distribuie.

'Joi, 13 februarie, în jurul orei 15,00, am fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul că pe raza localităţii Aricestii-Rahtivani, sat Nedelea, două persoane necunoscute ar fi deposedat prin violenţă un factor poştal de o geantă ce conţinea bani şi documente poştale. Din cercetările efectuate de poliţişti până la acest moment a reieşit faptul că, deşi factorul poştal a susţinut că a fost victima unei infracţiuni de tâlhărie, aspectele relatate nu sunt reale, iar acesta şi-ar fi înscenat furtul şi actele de violenţă, cu scopul de a acoperi o datorie', precizează IPJ Prahova. În urma investigaţiilor a fost recuperată geanta cu documente şi suma de aproximativ 40.000 de lei.

Cercetările continuă în vederea stabilirii cu exactitate a situaţiei de fapt şi a tuturor împrejurărilor în care s-a petrecut evenimentul, informează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel