TEAMNET, program pentru studenți și masteranzi. Internship plătit

Grupul Teamnet, unul dintre cei mai importanți integratori IT&C din regiune, lansează cea de-a patra ediție a programului "From Zero to Hero", derulat cu scopul de a dezvolta generația viitoare de specialiști în domeniul tehnologiei din România.

Programul oferă studenților și masteranzilor interesați să dezvolte o carieră în domeniul IT acces la cursuri intensive gratuite cu experți din cadrul Teamnet. 116 locuri sunt deschise în București și Iași, în cadrul programului "From Zero To Hero" 2015, compania dublând astfel numărul față de ediția precedentă, desfășurată în toamna anului trecut.

Perioada de înscriere și oportunități de angajare

Studenții și masteranzii din universități tehnice și economice din România se pot înscrie începând cu 30 martie și până pe 10 aprilie, cursurile urmând să se desfășoare în perioada 20 aprilie - 15 mai 2015, la sediul central Teamnet din București, și în perioada 4 - 29 mai la Iași. Tinerii au ulterior oportunitatea de a intra într-un program de internship plătit pe o perioadă de 3 luni.

Până în prezent, aproximativ 70% dintre participanții la edițiile trecute "From Zero To Hero" s-au angajat în cadrul companiei.

"Generația viitoare de specialiști IT are un potențial extraordinar. Tinerii creativi, talentați și pasionați de tehnologie din universități sunt cei care vor accelera evoluția industriei locale de IT în următorii ani și vor transforma România într-un hub regional de tehnologie tot mai puternic. Susținerea și dezvoltarea inteligenței și creativității românești se regăsesc în continuare printre prioritățile Teamnet, prin desfășurarea unor programe academice ample așa cum este From Zero To Hero, care oferă tinerilor startul pentru o carieră în domeniul IT", spune Bogdan Padiu, CEO Teamnet Group.

VEZI ȘI: Teamnet, Campion Național la European Business Awards pentru strategia de creștere

"From Zero to Hero", program academic de succes

"From Zero to Hero" este unul dintre cele mai importante programe academice din țară. Acesta oferă studenților şi masteranzilor oportunități de dezvoltare, venind ca o completare a pregătirii teoretice obținute în sistemul universitar. Teamnet organizează periodic la sediul companiei, sesiuni de cursuri gratuite și oportunități de dezvoltare de care pot beneficia tinerii care își doresc să urmeze un internship în cadrul companiei. Programul "From Zero to Hero" din această primăvară oferă 66 de locuri la cursurile de Dezvoltare Software (.net, Java și Oracle), dintre care 16 în Iași, 30 de locuri la cele de Analiză Business și 20 de locuri pentru studenții interesați de Testare.

Unde puteți trimite CV-ul

Cursurile însumează 80 de ore de practică, cu exerciţii individuale şi de echipă, şi se vor desfăşura pe durata unei luni de zile la sediile companiei Teamnet din București și Iași. La finalul programului, studenții care dovedesc capacități tehnice remarcabile și sunt pasionați de tehnologie vor avea ocazia să rămână în companie, în cadrul unui program de internship plătit de 3 luni. Pentru înscriere, studenții trebuie să trimită CV-ul la adresa [email protected] până pe 10 aprilie și să menționeze în titlul email-ului numele "From Zero to Hero" și tipul de cursuri de care sunt interesați.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel