Te vreau lângă mine. Andreea Mantea: Va pleca

Andreea Mantea
Andreea Mantea

Andreea Mantea a anunțat ce se va întâmpla de-acum înainte în emisiunea pe care o prezintă la Kanal D, „Te vreau lângă mine”. 

„A venit și ziua de azi, v-am promis multe surprize. Vrem să fim cât mai aproape de dumneavoastră. V-am zis că ar trebui să aveți încredere în mine, mie nu îmi place să mint. Și dacă e cineva aici care minte va pleca, o să am eu grijă. Vreau să vă spun că acest "Te vreau lângă mine" înseamnă și altceva, nu doar să ne cuplăm. Înseamnă și altceva. Poate eu mi-aș dori enorm să văd o prietenă pe care nu am mai văzut-o de foarte mult timp, apelați cu încredere la mine, la noi. Sau o mamă, fiind prea tânără și neștiind cum se fac lucrurile în viață, a greșit și a părăsit copilul, iar acum regretă și vrea să îl găsească. Apelați la noi și poate vom reuși să va aducem copilul. Înseamnă ajutorul de care aveți nevoie. Orice fel de ajutor aveți nevoie”, a spus Andreea Mantea.

Casa Iubirii

„Sperăm să reușim să ajutăm cât mai multe persoane. Începând cu săptămâna viitoare, se va intra în Casa Iubirii. Dar nu va intra oricine, ci cuplurile pe care noi le vedem unite, reale. Acolo vă așteaptă multe surprize, poate chiar și câte un premiu, vedem", a declarat, luni, în emisiunea ei de la Kanal D, Andreea Mantea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel