Taylor Swift spune că albumul său ''Reputation'' a fost inspirat de ''Game of Thrones''

Game of Thrones
Game of Thrones

Cântăreaţa americană Taylor Swift a mărturisit că albumul său ''Reputation'' a fost inspirat de serialul ''Game of Thrones'', informează vineri Press Association. Vedeta pop în vârstă de 29 de ani a declarat pentru publicaţia Entertainment Weekly că a început să se uite intens la serialul difuzat de HBO în 2016, reuşind să evite toate spoilerele despre acţiunea din primii cinci ani de difuzare.

Albumul său din 2017, Reputation, a fost influenţat în mod semnificativ de Game of Thrones, a precizat Swift.

"Aceste melodii erau pe jumătate inspirate din ceea ce trăiam, dar văzute prin filtrul 'Game of Thrones', a declarat Swift pentru publicaţia de divertisment menţionată. Principalul single extras de pe album, Look What You Made Me Do, a fost inspirat de lista întocmită de personajul jucat de Maisie Williams, Arya Stark, cuprinzând numele celor pe care intenţiona să-i ucidă.

Swift a spus că melodia a fost influenţată şi de energia personajelor Cersei şi Daenerys, interpretate de Lena Headey, respectiv Emilia Clarke. Vedeta a oferit numeroase indicii despre viitorul său album, cel de-al şaptelea, susţinând că strategia de a-şi promova astfel următoarele materiale a fost influenţată de Game of Thrones.

"Întreaga mea perspectivă în ceea ce priveşte modalitatea de spune poveşti a fost influenţată de acesta - modalitatea de a anticipa poveştile, de a construi meticulos fire epice enigmatice", a declarat artista pentru Entertainment Weekly.

"Am găsit aşadar moduri de a fi mai misterioasă cu informaţia şi de a împărtăşi în continuare mesaje fanilor. Îmi doresc să fiu măcar o milionime la fel de bună la a tachina prin indicii precum au fost creatorii 'Game of Thrones'", a mai spus cântăreaţa.

Întrebată cine crede că va ajunge pe Tronul de Fier la finalul serialului HBO care va fi difuzat luna aceasta, Swift a răspuns: Daenerys, Arya sau Sansa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel