Taxiurile de la aeroporturi, verificate de poliţie

Foto: Rodolfo Clix - Pexels
Foto: Rodolfo Clix - Pexels

La data de 23 martie 2021, poliţiştii Direcţiei de Poliţie Transporturi au organizat o acţiune de control privind legalitatea desfăşurării transportului rutier în regim "TAXI" şi "în regim de închiriere", în zona aeroporturilor civile din România şi a respectării prevederilor Legii nr. 55/2020.

În cadrul acţiunii, au fost verificate 138 de autovehicule şi au legitimat 153 de persoane. De asemenea, poliţiştii au aplicat 51 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 12.725 de lei.

Din totalul sancţiunilor, 9 au fost aplicate pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 38/2003 privind transportul de persoane în regim de taxi şi în regim de închiriere, cu modificările şi completările ulterioare, 35 pentru încălcarea normelor privind circulaţia pe drumurile publice, 3 pentru nerespectarea prevederilor Legii 55/2020 şi 4 la alte acte normative.

Pentru defecţiuni tehnice sau dotări suplimentare nepermise de lege, au fost retrase 6 certificate de înmatriculare. La activităţile de control, au participat poliţişti din cadrul structurilor de poliţie transporturi şi specialişti R.A.R.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel