Taximetristul Feurdean, mesaj CRUNT pentru niște politicieni: Vreau să apuc ziua în care unul dintre dumneavoastră are cancer

Taximetristul clujean Stelian Feurdean, devenit celebru pentru postările despre atmosfera din Cluj în timpul festivalului Untold, a transmis un mesaj dur pentru oamenii de rând și politicienii care, în afară de faptul că distribuite articole emoționante despre persoanele care au cancer, nu fac nimic mai mult.

"Cred că toți ați primit invitații să distribuiți postări, in semn de solidaritate cu persoanele care au cancer. Tâmpenie mai mare nu prea cred că există. Am o întrebare, pentru infantilii care promovează astfel de postări. Cu ce ii ajută asta pe cei suferinzi? Culmea e unii, dintre cei care postează, sunt in funcții publice (locale sau parlamentare), susțin partidele care au îngropat sistemul de sănătate, e că și cum îi spui unui om înjunghiat că îl compătimești dar in același timp susții și esti de acord cu acțiunea criminalului. Oare chiar nu va e rușine?

[citeste si]

Aveți măcar idee prin ce trece un bolnav de cancer? Din păcate am neșansa sa privesc neputincios cum se stinge, lângă noi, un om minunat, atins de aceasta boala. Partea cu adevărat tristă e că înainte să te omoare fizic, te omoară psihic, îți omoară demnitatea și condiția umană. Domnilor și doamnelor, care faceți politica, oare in loc de postări penibile, nu ar fi mai bine să faceți ceva, pentru că acești oameni să aibă o șansă, cat de mica? Dotați spitalele, de propaganda ieftina sunt satul.

Terapie de vreo 50 de share și câte 3 like pe zi

Nu sunt un bun creștin, nici nu vreau sa fiu, dar vreau sa apuc ziua in care unul dintre dumneavoastra are cancer și atunci când are cele mai crunte dureri sa stau langa el/ea și să-i spun "nu îți face griji, am postat eu, pe Facebook, că sunt solidar cu tine, sunt convins că o să te vindeci cu o terapie de vreo 50 de share și câte 3 like pe zi". Oare cat va mai rabdă pământul?", a fost mesajul lui Stelian Feurdean.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel