Urmărește emisiunea live



Taximetristul care l-a trecut vama pe Cherecheș: L-am servit și asta a fost!

Taximetristul care l-a transportat pe Cătălin Cherecheș în Ungaria a vorbit despre comportamentul acestuia din ziua în care a fugit din țară.

Taximettristul care l-a transportat pe Cătălin Cherecheș a declarat pentru Antena 3 CNN că nu a știut că în mașina sa se află primarul din Baia Mare, ci a crezut că este vorba doar de un client pe care l-a servit.

„Eu nu l-am dus cu taxiul, l-am dus cu altă mașină. Nu a fost programat absolut nimic, ca să merg încolo. A fost totul spontan. S-a întâmplat exact... Eu nu am știut ce se întâmplă și așa mai departe.

Eu nu am știut unde merge omul sau că vrea să plece sau ce vrea să facă. Eu nu vreau să dau declarații pentru că o să fie o sută de mii de minciuni și nu vreau ca lumea să mă arate pe mine cu degetul pe stradă.

Vreau să fiu neutru în toată faza asta. Am dat declarații la Poliție, tot ce am avut de dat, și asta este! Nu l-am luat de acasă. L-am luat din altă parte. Am explicat la Poliție exact traseul și tot ce s-a întâmplat.

M-a sunat. Ne-am întâlnit personal. Eram la Primărie. Am mers acasă și pe mine m-a trimis într-o parte de unde știam că trebuie să iau pe altcineva. A apărut el în fugă și a zis „Du-te“. L-am lăsat la stația de taxi în Satu Mare. Nu a vorbit cu mine nimic, tot drumul“, a spus taximetristul.

Bărbatul care l-a preluat pe Cherecheș din Satu Mare a precizat că nu l-a cunoscut și a crzut că este vorba de un simplu cetățean: „L-am servit și asta a fost”, a declarat bărbatul la Antena 3.

CITEȘTE ȘI       -      Mariana Moculescu: Între mine și Cătălin Cherecheș a fost ceva frumos. Îmi spunea „Lady“ / Detalii picante din viața primarului din Baia Mare

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel