Taximetrist înjunghiat de 11 ori de un client, în Iași

Taxi
Taxi

Un taximetrist din Iaşi a ajuns la spital după ce un client neidentificat l-a înjunghiat de 11 ori, după o cursă. Poliţia din Iaşi încearcă identificarea agresorului.

Un bărbat extrem de periculos este căutat de reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Iaşi de trei zile după ce, vineri noapte, 26 septembrie, a înjunghiat un taximetrist după finalizarea cursei. Colaboratorul firmei de taximetrie For You a fost transportat la spital în aceeaşi noapte, starea sa fiind, în prezent, bună.

Şoferul de 35 de ani a luat în taximetrul său un bărbat neidentificat încă, din cartierul Zimbru, cunoscut în Iaşi ca fiind unul dintre cele mai periculoase din municipiu. Clientul a cerut să fie transportat pe Aleea Rozelor, din cartierul Podu Roş, iar când taximetristul a cerut plata cursei – în valoare de 20 de lei, bărbatul l-a înjunghiat de 11 ori cu un briceag.

Din informaţiile oferite de Poliţie, clientul este tânăr şi are aproximativ 1,80 iar agenţi de la toate secţiile încearcă în prezent identificarea sa. "Continuăm verificările în acest caz. Avem un cerc de suspecţi şi depunem toate eforturile pentru a-l prinde în cel mai scurt timp", au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel