Taxele se plătesc online. Se ÎNCHID ghișeele la Direcțiile de Regim Permise și Înmatriculare

A fost reglementată modalitatea de încasare a tarifelor aferente permiselor de conducere, a certificatelor de înmatriculare și a autorizațiilor de circulație provizorie precum și modalitatea de plată a contravalorii acestor documente.

Taxele aferente permiselor de conducere, a certificatelor de înmatriculare și a autorizațiilor de circulație provizorie se por putea plăti doar online. Ghișeele vor mai fi deschise doar până la finalul acestei luni. 

Unde se plătesc taxele 

 

”Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor informează că, la data de 01.09.2020, a fost publicat în Monitorul Oficial al României nr. 802  - O.U.G nr.152/2020 pentru modificarea și completarea unor acte normative în vederea extinderii categoriilor de plăți care pot fi efectuate prin intermediul Sistemului national electronic de plată online.

În scopul încasării contravalorii permiselor de conducere, a certificatelor de înmatriculare și a autorizațiilor de circulație provizorie este operațional contul RO94RNCB0082000367331018 deschis la BCR-sucursala Unirii, de către RA-APPS”, se arată într-un comunicat de presă. 

Ghișee deschise până la finalul lunii

Pentru evitarea neplăcerilor cauzate de imposibilitatea efectuării plăților, în numerar, la ghișeele serviciilor publice comunitare regim permise de conducere și înmatriculare a vehiculelor, se vor menține modalitățile de încasare actuale până la data de 30.09.2020. După această dată, plățile nu vor mai putea fi efectuate, în numerar, la ghișee.

In ceea ce priveste încasarea sumelor reprezentând contravaloarea plăcilor cu numere de înmatriculare, taxele de păstrare combinație cu număr de înmatriculare sau tarif atribuire număr preferential, modalitățile de plată nu se modifică, urmand a fi efectuate, în numerar, la ghișeele serviciilor publice comunitare.

Documentele de plată emise anterior își păstrează valabilitatea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel