Taxa TV ar putea fi majorată din 2013

tvr
tvr

Taxa tv ar putea fi majorată începând cu anul viitor, dar şi că o astfel de măsură nu poate fi luată decât după finalizarea procesului de restructurare a TVR, a declarat Claudiu Săftoiu, după ce a fost validat de Parlament în funcția de preşedinte al CA al SRTV.

Întrebat dacă de anul viitor va solicita majorarea taxei tv, Claudiu Săftoiu a spus că „este foarte posibil acest lucru, dar totul depinde de paşii pe care îi facem lună de lună, de acum înainte”. Această măsură „este condiţionată în mod clar de restructurarea TVR, de reducerea cheltuielilor şi a personalului. Nu putem cere indexarea taxei TV fără să aducem în faţa românilor un produs proaspăt, de calitate”, a adăugat Săftoiu.

 În ceea ce priveşte cuantumul taxei tv, noul şef al TVR a arătat că „şi dacă s-ar dubla taxa TV, ar fi ultima în raport cu cuantumului cerut populaţiei în Europa”. “Pentru noi, o indexare a taxei ar reprezenta un suflu extraordinar, dar nu o vom face pentru că întâi de toate trebuie să-i reînvăţăm pe cei din TVR să economisească”, a insistat Claudiu Săftoiu.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel