Taxa turistică de 5 lei pe zi/persoană din Mangalia și stațiunile arondate intră în vigoare de azi

Turiștii care vizitează în acest an Mangalia și stațiunile adiacente cum ar fi Saturn, Venus, Cap Aurora, Jupiter, Neptul sau Olimp vor plăti o taxă e 5 lei pe zi de persoană de la 1 mai.

Potrivit unei Hotărâri a Consiliului Local de anul trecut și modificată acum două luni, taxa specială de stațiune intră în vigoare de astăzi. Aceasta va fi utilizată în dezvoltarea infrastructurii Mangaliei și stațiunilor adiacente.

„Taxa specială se instituie în vederea promovării turistice a municipiului Mangalia şi a staţiunilor arondate, reprezentând venit cu destinaţie specială la bugetul local.

Această taxă specială este necesară pentru iniţierea şi realizarea programelor de dezvoltare ale destinaţiei turistice integrate Mangalia, precum şi pentru sustenabilitatea circulaţiei turistice către zona de sud a litoralului românesc (municipiul Mangalia şi staţiunile aflate în administrarea acestuia), prin creşterea competitivităţii destinaţiei turistice integrate «Mangalia şi staţiuni» la nivel naţional, regional şi global”, se arată în HCL.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel