EXCLUSIV  Tatulici: Realitatea TV, pe timpul lui Vîntu, singura cu elicopter. Uitasem cum e cu mașina

Mihai Tatulici a povestit la DCNews Live despre momentele în care realiza emisiuni la Realitatea TV, atunci când postul era patronat de Sorin Ovidiu Vîntu. Realizatorul TV spune că deplasările le făcea numai cu elicopterul. 

Mihai Tatulici spune că finanțarea a fost la un nivel foarte ridicat, iar timp de peste patru ani a mers la realizarea materialelor pentru emisiune numai cu elicopterul. 

"Le-am spus colegilor mei prin anii 2000 și ceva că vom trăi un vis. O televiziune de știri la un asemenea nivel de finanțare nu există. Nu că nu exista în România, nu că nu exista în Europa, eu cred că nu putea fi comparată decăt cu CNN-ul ca investiție și ca finanțare. Gândiți-vă că patru ani și jumătate ne-am făcut treaba numai cu elicopterul. Uitasem cum este să mergi pe șoselele din România. Pe bune. După ce a mai căzut Realitatea financiar și elicopterul a fost luat și am fost nevoit să fac o emisiune la Baia Mare, am zis că înnebunesc. Uitasem cum este coșmarul de pe șosele," a poivestit Mihai Tatulici.

Totodată, realizatorul TV spune că au fost momente în care a ajuns la unele evenimente mai repede decât reprezentanții Ministerului Afacerilor Interne și asta pentru că elicopterul deținut de stat nu era atât de rapid ca al televiziunii. 

"Făceam o oră și 20 de minute cu elicopterul până la Baia Mare, până în deltă, până la Timișoara. Când a fost criza cu vameșii, eu am fost primul acolo înaintea Ministerului de Interne. Elicopterul lor mergea mai încet și era și un pic mai greu. Ce-a făcut atunci Vîntu, n-a făcut nimeni în România. A fost o aventură uriașă," a spus Mihai Tatulici. 

Vezi răspunsul complet:

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel