Tatăl vitreg al Antoniei, fetița ucisă la Arad, a fost trimis în judecată

 Gabriel-Aurelian Panaitescu / Fotografie creată de EKATERINA BOLOVTSOVA, de la Pexels
Gabriel-Aurelian Panaitescu / Fotografie creată de EKATERINA BOLOVTSOVA, de la Pexels

Florin Beniamin C., tatăl vitreg al Antoniei, a fost trimis în judecată sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie și profanarea de cadavre sau morminte.

Florin Beniamin C. a fost trimis în judecată chiar înainte de sărbătorile de iarnă, pe 22 decembrie 2021. Potrivit unui comunicat emis de Biroul de Informare și Relații publice din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, tatăl vitreg al Antoniei, fetița ucisă la Arad, a fost trimis în judecată sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie și profanare de cadavre sau morminte.

"La data de 26.10.2021, inculpatul i-a aplicat lovituri repetate cu/de corpuri dure victimei minore O.A., în vârstă de 4 ani şi 3 luni, cauzându-i un hematom subdural acut consecutiv unui traumatism cranio cerebral închis, leziuni care i-au provocat decesul. Ulterior acesta a transportat cadavrul cu un geamantan tip troller în zona unui drum agricol situat în apropierea cimitirului din cartierul Bujac din mun. Arad, unde l-a şi incendiat pentru a nu fi descoperit sau identificat de către organele de poliţie.

Procurorul de caz a apreciat în mod pozitiv activitatea, efortul şi profesionalismul de care au dat dovadă organele de poliţie judiciară din cadrul IPJ Arad – SIC şi Serviciul Criminalistic, precum şi operativitatea experţilor din cadrul Institutului Naţional de Criminalistică şi a expertului psiholog Dorin Dumitran, care au concurat la finalizarea urmăririi penale", mai arată comunicatul emis de Biroul de Informare și Relații publice din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, potrivit specialarad.ro.

La reconstituire, tatăl vitreg al Antoniei spunea că regretă fapta. „Mi-aș da viața să o aduc înapoi!”

Anchetatorii și inculpatul au reconstituit, în luna noiembrie, crima petrecută în cartierul Vlaicu din Arad. În prima parte a reconstituirii, s-a descris cum tânărul de 23 de ani a lovit-o pe fetița de patru ani cu capul de perete, cum a spălat-o sperând că-și va reveni, cum a realizat fapta, cum a luat valiza și a așezat cadavrul, cum a ieșit din apartament.

Totodată, prima parte a reconstituirii s-a bazat și pe drumul spre cimitir: cum s-a urcat în taxi și a plecat. După toate acestea, anchetatorii și tatăl vitreg al fetiței, în speță inculpatul, au ajuns acolo unde a fost abandonat cadavrul. 

La încheierea reconstituirii, bărbatul a spus: „Regret! Mi-aș da viața să o aduc înapoi! Am iubit-o atât de mult pe Antonia!”. De asemenea, el a susținut că „eram influențat de droguri. N-a fost cu intenție… Regret ce am făcut!”, potrivit aradon.ro.

Sursa citată mai nota că, în ziua în care s-a descins la apartamentul cu pricina, tânărul s-ar fi aflat sub influența drogurilor.

Inițial, tânărul a susținut că a găsit-o pe fetiță fără suflare, după un accident în baie, iar apoi ar fi abandonat-o pe câmp. Ulterior însă, a recunoscut că a dat-o cu capul de peretele din holul locuinței, deranjat fiind de faptul că fetița voia să se joace cu el. 

Mama fetiței era la maternitate, unde aducea pe lume al treilea ei copil, primul cu individul în cauză. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel