Tatăl unei fetițe internată la Marie Curie, mesaj disperat pe Facebook

Tatăl unuia dintre copiii aflați în spital acuză autoritățile de incompetență, în condițiile în care nici până acum nu s-a stabilit cu exactitate cauza îmbolnăvirii copiilor din Argeș. Gabriel Marinescu a postat pe Facebook mai multe imagini cu fetița aflată sub dializă, scrie b1.ro.

”Așa arată copilul meu în timp ce reprezentanții autorităților nu fac nimic. Nu pot să nu văd incompetența autorităților de a elucida cum de s-au putut îmbolnăvii atâția copii din Argeș. Nu pot să nu mă gândesc la copilul meu și la faptul că mâncarea lui era pregătită corespunzător, apa fiartă foarte bine, tot ce îi pregăteam copilului era spălat și fiert excesiv. Biberoanele și tetinele erau fierte foarte bine pentru sterilizare. Noi acum luptăm împreună cu fetița la spital cu dializă și multe alte medicamente. Să sperăm că nu vor fi repercusiuni pentru că încă ne aflăm sub dializă deoarece rinichii sunt încă blocați. Și copiii voștri pot fi în pericol dacă nu facem ceva împreună. Noi am facut primul pas în a face publice faptele....”, a scris bărbatul pe Facebook. 

Două fetițe au murit din cauza sindromului hemolitic-uremic, în timp ce alți 10 sunt încă internați în spital, în stare gravă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel