Tatăl premierului britanic, despre fiul său: „Aproape că a încasat glonțul pentru echipă”

Tatăl premierului britanic este ușurat și „extrem de recunoscător" că fiul său a ieșit de la terapie intensivă.

Tatăl premierului britanic este ușurat și „extrem de recunoscător" că fiul său a ieșit de la terapie intensivă, conform CNN.

Stanley Johnson a oferit un interviu pentru CNN în care a mai spus că bătălia fiului său cu coronavirusul a ajutat britanicii să înțeleagă cât de serioasă este pandemia.

A încasat-o pentru echipă

„A reușit, mă gândesc, să fie aibă un rezultat extraordinar, adică a făcut toată țara să realizeze că acesta este un eveniment serios", a spus Johnson senior. „Aproape că a încasat glonțul pentru echipă".

„Mă simt extrem de recunoscător, vorbesc din partea familiei Boris, familia mea, rudele mele de peste tot, dar mulțumesc și susținerii enorme... și sunt recunoscător pentru munca extraordinară a Serviciului național de sănătate", a mai declarat tatăl premierului.

Starea sa este stabilă acum, dar pericolul nu a trecut

Joi seara, guvernul a anunțat că Boris Johnson a fost mutat de la terapie intensivă în altă secție a spitalului St. Thomas din Londra, unde va fi monitorizat îndeaproape. Însă, pericolul nu a trecut complet, a explicat Stanley Johnson.

„Nu cred că putem să spunem că totul e sigur încă. Trebuie să o ia încet. Nu știu detaliile, dar nu cred că poți să te ridic și să pleci direct pe Downing Street, să preiei guvernarea fără o perioadă de ajustare", a mai spus el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel