Tatăl micului Hercule plănuiește o vânătoare: Te bat de zece milioane

Iulian Stroe, tatăl micului Hercule, îl amenință pe unul dintre șefii de la Protecția Copilului cu bătaia. El nu se ferește. Face amenințări publice, pe Facebook, după ce, așa cum chiar el, cel de la Protecția Copilului îl amenință pe la televiziuni că-i ia copilul, pe Giuliano Stroe. 

Asitenţii sociali de la Direcţia pentru Protecţia Copilului Olt au depus la Tribunalul Slatina o cerere pentru ordonanţă preşedinţială pentru preluarea în regim de urgenţă a celor doi copii ai lui Iulian Stroe. Cel din urmă a reacționat violent. Își întreabă prietenii unde locuiește unul dintre șefii de la Protecția Copilului, Cristian Lungu, unde-și face cumpărături și îl amenință că-l va omorî în bătaie, scrie RTV. De observat este că și fratele mai mic al lui Giuliano are aceeași educație ca și micul Hercule.

Iulian Stroe plănuiește o adevărată vânătoare. El îi invită la propria răzbunare pe toți cei care-și iubesc copiii.

"Dacă tu crezi că mă poţi ameninţa pe mine la televizor, la marele public, că mă bagi la puşcărie ... să nu crezi că eu nu te pot ameninţa cu o bătaie. Bă! Te bat de zece milioane până ţi-o sări c...l pe gură şi pe urechi. Să vezi cu ce vagabond te pui ... eu sunt rău aşa că lasă-ne în pace! Bă! Dacă nu-ţi retragi ce ai făcut şi să-ţi ceri scuze, Slatina e prea mică, ştii bine!", a scris Iulian Stroe.

Directorul adjunct al Direcţiei pentru Protecţia Copilului Olt a depus la Parchet o plângere penală, pentru ameninţare.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel