Tatăl Micăi, mesaj dureros după înmormântarea fiicei sale

toni-niculescu
toni-niculescu

Durerea fără margini. Părinții Micăi, frumoasa cu ochi albaștri de la "Abracadabra" care a murit zilele trecute la Spitalul Fundeni, au sufletul pustiit de când singurul lor copil a părăsit această lume. Duminică, părinții Michaelei Niculescu, cunoscută drept Mica de la "Abracadabra", au cunoscut cea mai mare durere pe care poate să o simtă un om: și-au îngropat copilul.

Împietrit de durere, Toni Niculescu i-a îmbrățișat rând pe rând pe toți prietenii Micăi și a spus cu vocea sugrumată că ei au rămas copiii lui, potrivit Realitatea. "Știu că vă am pe voi, sunt convins că vă am pe voi!", a spus printre suspine tatăl Micăi.

Michaela Niculescu a murit joi după amiază, la Spitalul Fundeni, la vârsta de 31 de ani. Michaela Niculescu  a urmat Facultatea de Limbi Străine şi a obţinut două doctorate, la Oxford şi Viena. A fost traducător, redactor şi producator în cadrul unei edituri, lector universitar şi specialist în IT. Şi tocmai ăsta ar fi fost păcatul ei: munca titanică şi orele puţine de odihnă şi-ar fi pus amprenta pe sănătatea tinerei. Mica a fost diagnosticată cu ciroză hepatică, în urmă cu un an, însă a preferat să-și țină ascunsă suferința.

   

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel