Tatăl lui Vlad Pascu, surprins cu un râs sfidător la audierile de la DIICOT / foto

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Photos / Octav Ganea

Tatăl lui Vlad Pascu a fost audiat alături de fiul și soția sa la DIICOT.

Mihai Pascu, tatăl lui Vlad Pascu, șoferul drogat care a ucis doi tineri în localitatea constănțeană 2 Mai în luna august, a mers astăzi la DIICOT pentru a fi audiat. 

Bărbatul a ajuns la DIICOT după ce, anterior, și soția sa ajunsese acolo. Acesta a ajuns la sediul instituției cu o motocicletă electrică în valoare de peste 10.000 de euro și a intrat în clădire cu casca în mână.

La un moment dat, în timp ce era în sala de așteptare, Mihail Pascu le-a zâmbit sfidător jurnaliștilor de la fața locului și a ridicat casca.

VEZI ȘI       -      Tatăl beizadelei Vlad Pascu a intrat cu motocicleta în jurnaliști / Update: Poliția a deschis o anchetă - Video

Mesajul părinților lui Vlad Pascu

Miruna și Mihai Pascu au transmis un mesaj, la câteva zile după ce fiul lor, Matei-Vlad Pascu, a ucis doi studenți la Geografie.

„Nu există cuvinte prin care se ne exprimăm durerea și șocul provocate de această tragedie în care fiul nostru a fost implicat.

Înțelegem pe deplin situația, suntem părinți și suntem conștienți că nimic nu poate înlocui un copil. Pierderea unui copil este cea mai mare tragedie pe care un om o poate încerca.

Căutăm să găsim un echilibru și dorim să ne oferim sprijinul și susținerea pentru tratamentele medicale necesare pentru a veni în ajutorul familiilor greu încercate.

Nu încercăm să-l absolvim pe fiul nostru de rigorile legii, suntem conștienți de implicațiile pe care le va avea această tragedie asupra vieții lui și nu încercam să-l ferim de răspunderea pentru faptele sale.

Credem că este nevoie de comunicare, echilibru și de a găsi o soluție pentru a da prioritate urgențelor medicale prezente.

Sufletul ne este pustiit, trăim o suferință fără margini și nu căutăm o cale ,,ușoară,, pentru a ieși din ce avem de dus că părinți. Dumnezeu să ne ajute să putem duce această imensă povară”, au transmis părinții lui Matei-Vlad Pascu pentru Hot News.

VEZI ȘI        -        Tudor Ciuhodaru, după ce prietenul lui Vlad Pascu a furat din Spitalul Floreasca: Deja avem o problemă de siguranță națională

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt1
YesMy - smt4.3.1
pixel