Tatăl lui Ionuț Anghel recunoaște că a primit o parte din despăgubiri

Valentin Anghel, tatăl lui Ionuț Anghel, a recunoscut, duminică, la Antena 3, că a primit toții banii pe care patronul compexului unde a murit mușcat de câini copilul său trebuia să-i plătească drept despăgubire, conform deciziei instanței, deși în urmă cu o zi afirma că nu a primit "niciun cent".

Sâmbătă, într-o declarație pentru Antena 3, Valentin Anghel susținea că, deși instanța a hotărât ca familia sa să primească 2,4 milioane euro despăgubire pentru moartea băiatului său, nu a primit niciun ban de la Constantin Ciorăscu, patronul firmei Tei Rezidenţial, pe terenul căruia a murit muşcat de câini Ionuţ Anghel.

"De la dl Ciorăscu, niciun cent. Nici de la ADP", a afirmat Valentin Anghel.

La doar o zi după afirmațiile bărbatului, soția și avocații lui Constantin Ciorăscu au explicat, în emisiunea realizată de Mihaela Bîrzilă la Antena 3, că și-au îndeplinit toate obligațiile stabilite de instanță.

Ramona Ciorăscu, soția lui Constantin Ciorăscu a oferit, prin telefon, precizările respective. 

"Dl Anghel nu recunoaște că soțul meu și firma noastră și-au îndeplinit toate obligațiile legale, conform sentinței date în 12 mai. Pe data de 9 iunie, eu, în calitate de soție a d-lui Ciorăscu și mamă a trei copii minori, am semnat actele în fața notarului și am dat 2/3 din suma stabilită în instanță, 1.600.000 de euro, în contul executoruui judecătoresc stabilit de părinții copilului. Banii au ajuns în contul executorului pentru că familia așa a stabilit". 

Citește și: Familia lui Ionuț Anghel a primit două milioane de euro despăgubiri

Ulterior, tatăl copilului a recunoscut că a primit banii: "Am fost înțeles greșit. Ca persoană, normal că nu a plătit dl Ciorăscu niciun cent. Banii care au fost, au fost pe firma dumnealui". 

"Banii sunt în conturile familiei dvs?", a întrebat Mihaela Bîrzilă.

"Da", a spus Valentin Anghel, adăugând că nu mai are nicio pretenție de la familia Ciorăscu. 

Curtea de Apel Bucuresti l-a condamnat definitiv în 12 mai pe Constantin Ciorăscu, patronul firmei Tei Rezidential, pe terenul căruia a murit mușcat de câini Ionut Anghel, la trei ani de închisoare cu executare. Tot atunci, societatea Rezidential Tei, Constantin Ciorascu și ADP Sector 2 au fost obligate să plăteasca, în solidar, daune morale familiei lui Ionuț Anghel în valoare totală de 2,4 milioane de euro, respectiv câte 600.000 de euro părinților lui Ionuț și 1,2 milioane de euro fratelui acestuia.

O treime din desăgubirile cuvenite, conform sentinței definitive, trebuie plătită de ADP Sector 2 care până acum nu a virat banii.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel