Tatăl Alexandrei, apel din faţa sediului Poliţiei din Caracal. Ioan Măceşanu: E prima şi ultima declaraţie! Poliţiştii ne-au spus că nu ne dăm interesul

Ioan Măceşanu, tatăl Alexandrei, fata răpită la Caracal, a făcut un apel în contextul tragediei care i-a lovit familia. Acesta a spus că este singura şi ultima declaraţie pe care o va face în faţa presei. 

"Este prima şi ultima declaraţie pe care o voi face. Vă rog să ne lăsaţi în pace, să nu mai staţi cu camerele în faţa curţii noastre, să ne lăsaţi în linişte să ne aşteptăm fata să vină acasă. Suntem convinşi că ea este vie. Sunt momente foarte grele pentru familia noastră, dar avem credinţa asta, că ea trăieşte. Am ieşit şi pentru că anchetatorii ne-au reproşat că noi nu ne dăm interesul", a declarat Ioan Măceşanu. 

"Am primit mesaje şi apeluri că fata este bine, că pleacă la mare, să muncească, înainte ca poliţia să intre în casa monstrului. În seara în care am depus plângere, poliţiştii au zis să revenim dimineaţă, că poate apare, aşa sunt copiii de vârsta ei.  Dacă poliţiştii cred că fata mea nu era un copil cuminte, pot să meargă la liceu şi să întrebe de ea. Aţi auzit ce cuvinte a folosit la 112, politicoasă. Este un copil bine crescut. , a mai spus Ioan Măceşanu. 

"Ceilalţi părinţi, ce să le zic eu? Să fie mai atenţi, dar nu văd în ce fel. La noi, de când ştiu eu, aşa a fost cu transportul, dar nu s-a pomenit niciodată aşa ceva. A fost un şoc pentru toţi, nici acum nu îmi vine să cred. Toţi părinţii sunt revoltaţi, au ieşit copii în stradă. Le mulţumesc, dar nu ştiu dacă a fost sau nu cu folos. Sper ca mâine sau în câteva ore să primim un răspuns bun pentru a se vedea că nu au ieşit degeaba. Încă o dată, vreau să fim lăsaţi în pace, v-am spus tot ce am avut de spus. De acum, vrem să fim lăsaţi în pace! Avem nevoie de sănătate şi de răspunsuri şi de fată în special. DAcă ea apare, pentru mine nu mai contează nimic! Dacă vreodată vom avea nevoie de ceva, avem la cine să apelăm! Îmi doresc din toată inima mea, eu cred şi sper că fata mea trăieşte. Aşa îmi spune inima!", a declarat tatăl Alexandrei. 

Mesaj pentru monstrul din Caracal

"Lui Dincă i-aş transmite să ardă în iad, cu zâmbetul ăla în colţul gurii, dacă a făcut ce a zis că a făcut. Dacă nu a făcut, Dumnezeu să îl aibe în pază. Legat de demiteri, pe mine şi pe noi nu ne interesează. Vrem doar să fie găsită fata. Încă o dată, îi rog din toată inima şi tot sufletul pe cei care ştiu ceva de ea sau care au luat-o să vină să o aducă şi voi ierta tot, voi uita tot. Doar să îi dea drumul! Apelul pe care l-am primit era de la o voce de bărbat mai în vârstă, i-am spus să vorbească mai tare şi a zis că nu poate, că îl doare în gât, că a băut apă rece", a declarat Ioan Măceşanu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel