TAROM se scufundă. O nouă pagubă descoperită

TAROM
TAROM

Curg veștile proaste în legătură cu TAROM. Multe alte nereguli și pagube ies la suprafață. Cea mai recentă o reprezintă o pagubă de 34 de milioane de lei.

Veștile proaste în legătură cu TAROM au dominat spațiul mediatic în ultimii ani, ceea ce i-a creat companiei o imagine negativă companiei. TAROM este plină de datorii, implicată în diverse povești neplăcute, ce vizează piese furate din hangare, sloturi orare de zbor cedate pe nimic și mai ales, un management defectuos, de cele mai multe ori cu experiență zero în administrație și aviație.

Conform unui raport al Corpului de control al premierului, furturile de la TAROM sunt la ordinea zilei. Anchetatorii susţin că au descoperit dispariţia a 330 de piese: de la motor auxiliar, la calculator de navigaţie, până la cel de presurizare a cabinei. Paguba oficială este de 34 milioane de lei.

În raportul Corpului de control se vorbeşte şi despre furtul mâncării ori băuturii de la bord și despre faptul că unii directori şi-au dublat nejustificat salariile, care ajung şi la 15.000 de lei, notează ȘtirileProTV.ro.

Raportul Corpului de control al premierului a fost trimis la DNA.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel