Tarom, scandal cu pasagerii după ce a anulat zboruri

TAROM
TAROM

Tarom se află în scandal cu pasagerii după ce a anulat zborurile spre Grecia din cauza unor greve ale elenilor. Compania e acuzată că nu a reluat zborurile deși greva care se anunțase inițial nu s-a mai organizat.

După ce controlorii de trafic aerian din Grecia au anulat greva şi zeci de români aflaţi în Atena au sunat la TAROM, la trei numere de telefon pentru a întreba de ce nu se reiau zborurile, Bucureşti-Atena-Bucureşti şi Bucureşti -Salonic-Bucureşti, conducerea operatorului aerian ne-a transmis că a menţinut modificările pentru a nu crea şi mai multă confuzie.

„TAROM a oferit soluţii de zbor în caz de grevă, nu a fost fost grevă, au avut o zi la dispoziţie să reia zborurile, ne-am prelungit şederea fără să fie grevăm pe banii şi timpul nostru. TAROM să deconteze cazare şi zile de concediu, suntem la o oră şi jumătate distanţă de Bucureşti, nu traversau oceanul. Nu au fost de găsit la niciun telefon să ofere informaţii, dacă nu a mai fost grevă nu era normal să ne întrebe dacă vrem să plecăm mai devreme", ne-au spus pasagerii aflaţi în aeroportul din Atena, scrie Capital.

Oficialii TAROM ne-au precizat că în urma informărilor, de săptămâna trecută şi a alertelor de călătorie transmise de către Ministerul Afacerilor Externe şi altor factori din aviaţia civilă, cu privire la greva controlorilor de trafic aerian din Grecia, anunţată pentru perioada 09 -13 octombrie a.c, a luat, vineri 07 octombrie, decizia de a anula zborurile către şi dinspre Grecia pentru data de 09 octombrie 2016.

„Subliniem faptul că pasagerii au fost informaţi despre anularea zborurilor şi li s-au oferit soluţii alternative, chiar dacă anularea nu se datorează unor motive care ţineau direct de companie. După anunţurile făcute de către autorităţile elene, referitoare la anularea grevei, compania TAROM, ca şi alte companii europene de linie, a menţinut modificările operate pentru data de 09 octombrie 2016, pentru a nu crea şi mai multă confuzie, asigurându-se că pasagerilor afectaţi de această măsură li s-au oferit alternative viabile şi conforme cu necesităţile de călătorie. În ceea ce priveşte restul perioadei, respectiv 10 -13 octombrie, TAROM nu a anunţat, în nici un moment, premergător sau ulterior anulării grevei, anularea zborurilor către această destinaţie. Subliniem faptul că zborurile operate de TAROM către şi dinspre Grecia în perioada 10 – 13 octombrie 2016 sunt operaţionale, conform planului de zbor iniţial iar pasagerii care deţin un bilet rezervat şi confirmat pe o cursa TAROM sunt aşteptaţi la aeroport, conform orarului de zbor", potrivit TAROM.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel