EXCLUSIV  TAROM, Frankfurt. Avion BLOCAT la sol cu pasagerii la bord, de patru ore

O aeronavă TAROM este blocată la sol de peste patru ore, cu pasagerii la bord. Sunt 108 pasageri la bord. 

Potrivit informațiilor DCNews, avionul TAROM este blocat ”ca urmare a implementării unui sistem electronic automat de repartizare a avioanelor în secvența de degivrare pe aeroportul din Frankfurt. Problema este coroborată cu situația meteo nefavorabilă: lapoviță, ninsoare, temperatură scăzută, vizibilitate foarte mică”. 

”Lucru nemțesc!” exclamă sursa noastră. În această situație TAROM nu are nicio vină. De pe aeroport aflăm că-n aceste momente pleacă și mașina de push-back a avionului. Situația este una de blocaj, incertă. 

Din cauza sistemului electronic implementat, cursa TAROM stă de ”peste patru ore în așteptarea aprobării de pornice cu pasagerii la bord”. 

[citeste si]

”Vechiul sistem acorda un număr de ordine pe care echipajele le aflau înainte și puteau să-și planifice înainte de pornire cantitatea de petrol necesară, timpii de așteptare, ordinea de rulaj, parametrii la decolare” mai precizează sursa noastră. 

În acest condiții, aflăm că ”un avion al companiei Condor care îndepuse rulajul a fost nevoit să se întoarcă pentru realimentare cu petrol pentru că a stat prea mult la așteptare la degivrare și nu îi mai ajungea petrolul pentru a zbura până la destinație”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel