Tarom: Două curse Bucureşti-Iaşi şi retur au fost anulate

f11
f11

Din cauza ninsorilor, două curse aeriene Tarom, Bucureşti-Iaşi şi retur, au fost anulate, duminică la prânz. Totodată, cursa aeriană Viena-Iași a fost nevoită să se întoarcă pe aeroportul din Viena deoarece nu a putut ateriza în condiții de siguranță.

Cursa Tarom București-Iași, programată să aterizeze la Iași la ora 12.40 nu a mai decolat din București din cauza vântului puternic și a ninsorilor abundente, în timp ce cursa retur Iași-București cu plecare la ora 13.00 din Iași a fost și ea anulată, a declarat directorului Aeroportului Iași, Gheorghe Corjăuţeanu.

De asemenea, Gheorghe Corjăuţeanu a afirmat că nici cursa Austrian Airlines, Viena-Iaşi, nu a putut realiza aterizarea în condiții de siguranță pe Aeroportul din Iași, ceea ce a determinat pe oficialii companiei să decidă întoarcerea aeronavei pe aeroportul dinViena.

"Cursa de Viena a ajuns deasupra aeroportului Iaşi, dar nu a putut ateriza din cauza vizibilităţii reduse şi a vântului. Pista nu are probleme, însă vântul suflă dinspre nord, iar aterizarea nu se poate face în condiţii de siguranţă. Din acest motiv, avionul s-a întors la Viena", a declarat directorul aeroportului ieşean, Gheorghe Corjăuţeanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel