TAROM, decizie referitoare la mecanicul prins în stare de ebrietate

TAROM
TAROM

TAROM a retras autorizarea de lucru a angajatului care şi-a desfăşurat activitatea în stare de ebrietate şi a decis concedierea sa începând cu data de 1 septembrie, potrivit unui comunicat al companiei.

Angajatul Direcţiei Tehnice TAROM a venit la serviciu în stare de ebrietate pe data de 24 iulie 2018 şi, de atunci, nu a mai desfăşurat nici un fel de activitate în cadrul companiei. 'În data de 25 iulie, la numai câteva ore după primirea raportului emis de autorităţile de la Iaşi, autorizarea de lucru a angajatului TAROM a fost retrasă şi solicitarea de rechemare transmisă către acesta', spun oficialii operatorului aerian. Potrivit acestora, s-au efectuat pe loc verificări la aeronavele TAROM cu plecare de pe Aeroportul Internaţional Iaşi, iar rezultatele au relevat faptul că nici o normă de siguranţă nu a fost încălcată. 'Verificările noastre ne-au dus la concluzia că angajatul în cauză nu a lucrat efectiv la nicio aeronavă', au susţinut reprezentanţii TAROM.

Toleranță zero pentru astfel de cazuri

Aceştia au adăugat că la nivelul companiei s-a constituit o comisie de disciplină, iar raporturile de muncă dintre TAROM şi angajatul în cauză vor înceta începând cu data de 1 septembrie 2018. 'În final, dorim să subliniem faptul că aeronavele TAROM sunt verificate de o întreagă echipă tehnică, respectând toate normele de siguranţă în aviaţie. Cazul de la Iaşi este regretabil şi nu este reprezentativ pentru Direcţia Tehnică TAROM. Mai mult decât atât, Compania TAROM a acţionat cu maximă celeritate pentru două obiective: în primul rând pentru verificarea acţiunilor pe care le-a desfăşurat fostul nostru angajat şi, în al doilea rând, pentru încetarea raporturilor de muncă cu angajatul în cauză. TAROM are o politică de toleranţă zero faţă de astfel de cazuri', au subliniat responsabilii companiei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel