EXCLUSIV  TAROM, curse directe Bucureşti - SUA. Mădălina Mezei, director general TAROM: Când vor fi deschise

TAROM
TAROM

Mădălina Mezei, director general TAROM a vorbit,în cadrul evenimentului "Upgrade România - Ediția II: Soluții pentru finanțarea marilor proiecte de investiții ale României”, organizat de DCMedia Group despre data la care estimează că vor începe cursele aeriene Bucureşti - Statele Unite ale Americii. 

"Din păcate, aviaţia civilă generează cea mai mică marjă de profit din sectorul transportului aerian. TAROM se confruntă cu o competiţie dură exercitată de două tipuri de companii concurente, cele gen legacy şi cele low cost. În actuala structură de operare, de tip full service pe rute scurte şi mediu curier şi actuala componenţă a flotei, TAROM are de înfruntat o concurenţă acerbă din partea companiilor low cost şi tradiţionale. (...) Modelul de operare pe care-l vizăm diferenţiază TAROM de operatorii low cost şi va defini un model strategic de operare cu asigurarea conectivităţii către Vest şi Est prin deschiderea de rute lung curier treptat, având în vedere o diminuare a riscului investiţional. (...)

Începând cu luna mai 2020 vizăm deschiderea operării către SUA, în prezent suntem în proces de solicitare de sloturi. Aşteptăm sfârşitul lunii octombrie pentru confirmare. Pentru a opera eficient către SUA mizăm, pe lângă traficul direct şi pe trafic de conexiune", a explicat Mădălina Mezei, director general TAROM.  

Detalii în video: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel