Tăriceanu, mesaj în ultima zi de campanie electorală: Nu vom accepta acest lucru!

Sursa: Facebook Calin Popescu Tariceanu
Sursa: Facebook Calin Popescu Tariceanu

Călin Popescu Tăriceanu, preşedinte ALDE şi candidat pentru Primăria Capitalei, a transmis un mesaj în ultima zi de campanie electorală. 

"Dragi români, mai sunt câteva ore până când îi vom alege pe cei care vor conduce administrațiile locale. Noi, la ALDE, credem că alegerile locale sunt cele mai importante, pentru că de primar și consiliile locale depinde viața noastră de zi cu zi într-o mult mai mare măsură decât de președinte.Trăim vremuri dificile, dar asta nu trebuie să ne oprească să-i alegem pe cei mai buni, pentru că nu spunem stop democrației de frica unui virus.

ALDE s-a prezentat în fața dumneavoastră cu candidați serioși, cu idei și cu experiența lucrurilor făcute în viață. Vă asigurăm că am rămas aceiași oameni care luptă pentru drepturile și libertățile voastre.Vă asigurăm că nu vom accepta ca drepturile câștigate de salariați, antreprenori, mici oameni de afaceri să fie tăiate în numele unei austerități pe care Guvernul Orban o pregătește!

Vă asigurăm că ne vom bate pentru ca pensiile și alocațiile să fie mărite conform legii!

Vă asigurăm că suntem pregătiți să participăm la o administrație în favoarea cetățeanului!Dați-ne șansa să vă dovedim că știm să luptăm pentru drepturile voastre!", transmite Călin Popescu Tăriceanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel