EXCLUSIV  Tăriceanu: Iohannis, ieșire "violentă". CHEIA din spatele atacului

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Călin Popescu Tăriceanu a vorbit, în exclusivitate pentru DC NEWS, despre ieșirea președintelui Klaus Iohannis, la adresa PSD, în contextul autonomiei Ținutului Secuiesc.

În contextul în care PNL se prăbușește în sondaje, mai ales după atacul președintelui Klaus Iohannis la adresa PSD, analistul politic Bogdan Chirieac l-a întrebat pe Călin Popescu Tăriceanu ce urmărește partidul său, mai ales că are mulți interlocutori profund responsabili în PNL, de ce nu face un dialog în Parlament, dar și cum poate fi dus la îndeplinire un plan de relansare a economiei în cazul unui partid care are doar 20% în Parlament. 

"Și eu am încercat să găsesc niște explicații pentru ieșirea extrem de violentă și de gravă în formulări a președintelui și dacă stăm să ne gândim că președintele nu pare să fie protagonistul unei emisiuni de genul "Copiii spun lucruri trăsnite", trebuie să ne gândim care a fost motivația din spate. Și eu am pus-o în aceeași cheie, PNL se prăbușește în sondaje, Guvernul e prost văzut, lumea își pierde încrederea, își pierde răbdarea, lipsa unor măsuri de revenire la normalitate agită foate mult și îi enervează pe oameni și atunci președintele încearcă să acopere toate aceste chestiuni, printr-o diversiune. Până aici, raționamentul merge. Ceea ce nu înțeleg este cât de departe a mers președintele", a declarat Călin Popescu Tăriceanu, în exclusivitate pentru DCNEWS

"Cred că economia își va reveni mai repede"

"Eu cred că economia își va reveni ceva mai repede de doi - patru ani, cred că în maximum doi ani. Problema este cum face acest Guvern care nu are decât 20% în Parlament, să pună în aplicare un astfel de plan. Noi avem un pachet de 25-27 de măsuri pe care le vom anunța public în perioada următoare. Ca să se vadă că nu stăm numai ca opoziție, să criticăm, avem propuneri concrete", a completat el. 

Vezi aici interviul complet:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel