Tăriceanu, critici dure aduse puterii: Măsură tâmpită! Ia bani din buzunarul românilor

Călin Popescu Tăriceanu face o analiză a situaţiei din ţară după noile restricţii impuse de către autorităţi. 

"Au trecut două zile de la măsurile absurde impuse de Iohannis și Orban! Efectele dezastruoase ale închiderii piețelor se văd din ce în ce mai tare! Soluția mutării producătorilor afară, în spații improvizate, începe să producă drame. Oameni care se îmbolnăvesc, marfă care se strică, cumpărători nervoși și înghesuiți pe spații mici.

Dar haideți să vedem ce fel de alte măsuri fără sens au mai aprobat! Ați auzit de măsura închiderii magazinelor la ora 21.00? Adică cu o oră - două mai devreme!

Într-un cartier există un număr relativ constant de cumpărători care merg în aproximativ aceleași magazine. Dacă reduci programul lor este logic că vei obține o concentrare a aceluiași număr de cumpărători în aceleași magazine într-un interval de timp mai scurt. Adică exact ce ai fi vrut să eviți!", a scris Călin Popescu Tăriceanu pe Facebook.

Tăriceanu: Scăderea salariilor, un alt efect

"Un alt efect imediat este scăderea salariilor celor care lucrează acolo proporțional cu reducerea timpului petrecut la muncă! Iată cum o măsură inutilă, ca să nu spun tâmpită, ia bani din buzunarul a peste 250.000 de români!

Dacă îi adăugăm pe cei cărora li s-au închis, fără motiv, piețele în nas asta înseamnă peste 350.000 de români care pierd bani din această măsură stupidă. Dacă socotim că fiecare are acasă 2-3 persoane care îi așteaptă cu veniturile, avem o idee despre impactul acestei măsuri luată după ureche de un guvern de habarniști!", apreciază Călin Popescu Tăriceanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel