Târgul produselor şi serviciilor de securitate, în Parcul Obor

Exerciţii demonstrative de apărare în caz de atac cu arme albe şi de foc susţinute de o echipă antrenată de Nicolae Dogari, arbitru internaţional şi instructor de tehnică de autoapărare România, Rusia şi Ucraina, precum şi prezentarea tehnicii folosite de firmele de pază în desfăşurarea activităţilor zilnice vor avea loc mâine, joi, 6 iunie 2019, începând cu ora 14.00, la sediul Primăriei Sectorului 2 din str. Chiristigiilor nr. 11 - 13.

Evenimentul va avea loc în cadrul celei de-a doua ediţii a Târgului produselor şi serviciilor de securitate, care are ca temă prevenirea furturilor din patrimoniu şi este realizat de Primăria Sectorului 2 şi Poliţia Locală Sector 2 în colaborare cu Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti.

Pentru câteva ore, Parcul Obor va fi locul în care cele mai importante firme de profil vor expune în 20 de corturi o serie de sisteme de securitate, antiefracţie, monitorizare video şi pază electronică.

Deschiderea oficială a Târgului de securitate va fi făcută de domnul primar Toader Mugur Mihai şi de domnul comisar şef Giani Mihai Cosma, şeful Poliţiei Sector 2.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel