Târgul pentru Artizanat si Meșteșuguri 2017. Beneficii: ÎNCĂ vă puteți înscrie!

Scutaru Cristina / 07 dec 2017 / 10:59 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat organizează în perioada 8 - 10 decembrie 2017, la Centrul Expozițional ROMEXPO București, Pavilion B1, Târgul Național pentru Artizanat si Meșteșuguri 2017.   

Participarea meșterilor și artizanilor la târg este gratuită, prin schema de minimis, Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat asigurând:

• cheltuielile de transport pentru reprezentanții beneficiarilor și pentru produsele acestora, în valoare de cel mult 2000 lei pentru târg,

• cheltuielile de cazare pe perioada desfășurării evenimentului, în cuantum de maximum 1600 lei/beneficiar pentru patru nopți de cazare, dar nu mai mult de 200 lei/noapte/persoană,

• chiria spațiului de expunere.

[citeste si]

În cadrul târgului, beneficiarii își vor putea expune și vinde produsele și, totodată, vor avea ocazia să organizeze, la standurile proprii, ateliere de lucru pentru vizitatorii interesați. În cadrul atelierelor de lucru, artizanii și meșteșugarii pot demonstra cum obțin produse precum: ii, covoare, ouă încondeiate, produse de olărit, icoane, ceramică tradițională și decorativă, produse brodate, bijuterii, păpuși folclorice, articole din sticlă sau lemn, mic mobilier artizanal. Intrarea vizitatorilor este liberă. Aplicația electronică de înscriere în vederea participării la Tîrg este deschisă până vineri, 8 decembrie, ora 20:00.

NU UITAȚI: Meșterii populari se pot înscrie până vineri inclusiv pentru participarea la acest târg.Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25