Târgul Național al Mierii, între 19-21 septembrie 2014, în București

Bucureștenii au ocazia să profite de produsele stupului în cadrul Târgului Național al Mierii, desfășurat în incinta Institutului Apicol, între 19 și 21 septembrie.

Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, a deschis cea de-a 11 ediție a Târgului Național al Mierii, desfășurat în incinta Institutului Apicol, între 19 și 21 septembrie.

Ministrul Agriculturii a ținut să precizeze din nou sprijinul, prin programul de minimis,  de care apicultorii vor putea beneficia în perioada următoare, asta din cauza anului deosebit de prost din punct de vedere al producției de miere. Anul acesta, mierea de salcâm este o raritate în piețele de specialitate.

Citește și: Dezastru în apicultură. Producția de miere, la jumătate din cauza ploilor

Daniel Constantin a fost interpelat de către unii producători și pentru reducerea TVA-ului la produsele bio.

Ediția de anul acesta a Târgului Mierii, care a devenit  o  tradiție, este și o ediție aniversară. Sunt 40 de ani de la înființarea Institutului Apicol din București. 

Cei peste 100 de expozanți care sunt prezenți — apicultori și firme specializate — își expun produsele într-o gamă extrem de diversificată: de la produsele apicole obținute direct din stupină până la produse apicole condiționate sau alte preparate derivate din produse apicole— suplimente nutritive, medicamente, cosmetice etc.

De acest târg vor putea beneficia și apicultorii, deoarece vor fi prezente și produsele dedicate acestora — stupi și componente, utilaje și alte echipamente apicole, produse pentru sănătatea albinelor, produse pentru nutriție, cărți de specialitate etc.

Organizatorii vă invită să vizitați această ediţie a Târgului Mierii, un eveniment dedicat tuturor iubitorilor albinei, atât în calitate de apicultori, cât şi de consumatori de produse apicole.

Citește și: Ajutoare de minimis în agricultura ecologică și apicultură

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel