Târgul de Turism al României - Toamna 2011, între 3 și 6 noiembrie la Romexpo

targ
targ

Romexpo organizează, în parteneriat cu Camerele de Comerţ şi Industrie din România, în perioada 3 - 6 noiembrie 2011, cea de - a XXVI-a editie a Târgului de Turism al României.

La această ediţie vor fi prezenţi peste 110 de participanţi, din 19 ţări, printre care se numără autorităţi în domeniu, din România şi străinătate, organizaţii patronale şi asociaţii profesionale, agenţii de turism şi tour-operatori, hoteluri şi pensiuni, organizatori de congrese şi turism de afaceri, edituri şi instituţii culturale, potrivit Agerpres.

În principal vor fi prezentate oferte de turism pentru perioada sărbătorilor de iarnă şi pentru sejururi la schi, atât în România cât şi în străinătate, dar şi destinaţii exotice, programe pentru turism de aventură, turism cultural şi de business, turism de tratament şi altele.

De asemenea, vor fi organizate standuri oficiale de promovare turistică de către ambasade acreditate la Bucureşti: Argentina, Austria, Brazilia, Bulgaria, Chile, Croaţia, Cuba, Egipt, Emiratele Arabe Unite, India, Japonia, Mexic, Peru, Republica Moldova, Turcia, Ungaria, Uruguay şi Venezuela.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel