Târgul de joburi, 6.000 de CV-uri depuse

Targ de joburi. sursa: pmb.ro
Targ de joburi. sursa: pmb.ro

Peste 6.000 de bucureşteni şi-au depus CV-urile în prima zi a Târgului de joburi organizat de PMB, care oferă un număr de 2.000 de locuri de muncă la Companiile Municipale nou înfiinţate.

Posturile disponibile se adresează atât absolvenţilor de studii medii, cât şi celor de studii superioare, cum ar fi: economişti, mecanici, specialişti achiziţii publice, ingineri, muncitori calificaţi şi necalificaţi, casieri, specialişti marketing, electricieni, jurişti etc., se arată într-un comunicat al PMB transmis Agerpres.

"Înfiinţarea Holdingului Municipal reprezintă viziunea mea despre administraţie. Este, dacă vreţi, un pariu pe care l-am făcut cu Consiliul General, cu bucureştenii, dar şi cu mine însămi. Cred cu tărie că aceasta e soluţia pentru a putea fi şi eficienţi şi riguroşi în acelaşi timp. Dincolo de criticile venite din partea adversarilor noştri, total lipsite de substanţă, oamenii văd în aceste societăţi atât soluţia pentru a beneficia de servicii publice sau comunitare de calitate mai bună şi la costuri mai mici, cât şi oportunităţi pentru carierele proprii. Numărul mare de CV-uri pe care le-am primit în prima zi ne arată cât se poate de clar că suntem pe drumul cel bun', a precizat primarul general al Capitalei, Gabriela Firea.

Evenimentul continuă şi sâmbătă, în incinta Spaţiului Expoziţional al Institutului Naţional de Statistică, situat pe Bulevardul Libertăţii, nr.16, în intervalul orar 10,00 - 18,00. Intrarea la Târgul de joburi organizat de Primăria Capitalei este liberă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel